Meldgaard Miljø A/S

– en del af Meldgaard Gruppen

Vi ser et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til at sortere affald. Derfor hjælper vi alle typer virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse af affald.
Vi har arbejdet med affald i mere end 40 år, og har i dag et yderst veluddannet personale, der rejser ud i verden for at følge udviklingen indenfor netop dette område.
Som i alle andre afdelinger hos Meldgaard følger personalet naturligvis dansk overenskomst og har de miljøuddannelser og certifikater, der er nødvendige i branchen.

Meldgaard Miljø A/S blev etableret tilbage i 1989. Selskabet er i dag delt op i to forskellige afdelinger; Restprodukter og Dagrenovation.
I Restprodukter tager vi os primært af slagger og forurenet jord, og på miljøcentrene varetager vi mange typer affald, eksempelvis beton, tegl og brokker, plast samt jern og metal. 
Hos Meldgaard Miljø A/S har du som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre. Vi har miljøcentre i AabenraaMarstrup og Kolding.
Ud over miljøcentrene varetager Meldgaard Miljø A/S også dagrenovationen i flere kommuner samt salg af slagger
Dagrenovationen har eksisteret siden 1976. Vi står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.

Meldgaard Gruppen er en privatejet virksomhed fra 1970, som består af 18 selvstændige afdelinger hovedsageligt fordelt på selskaberne Meldgaard A/S, Meldgaard Miljø A/S og Meldgaard Transport A/S. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi en professionel stab bl.a. bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Hos Meldgaard Transport A/S’ afdeling for erhvervsaffald har vi stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til enhver virksomhed.
Vi har et stort udvalg af containere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det. Vi hjælper med miljørigtig indsamling, sortering og genanvendelse af din virksomheds affald.

I Meldgaard A/S er selskaberne Meldgaard Handel, Meldgaard Pet, Meldgaard Hydraulik og Meldgaard Silikat. Her sælger vi alt fra kæledyrsprodukter og lastbilhydraulik til blæsemidler og brugte maskiner.